EL TEU MÓN

VIATGES MÓN OBERT és una empresa formada per un petit grup de professionals disposat a aconseguir que el teu viatge somniat es faci realitat viatjant de forma diferent.

Alberto Ferrero - Tassili Ahaggar T’oferim la nostra experiència en viatges alternatius de veritat i de qualitat, viatges d’aventura, tota classe de viatges a mida i aquells viatges tan especials, especials perquè tu els tries.

Disposem de corresponsals propis a la major part del món.

Per que no et sentis un número dintre d’un paquet i puguis rebre un tracte personalitzat de veritat, no ho pensis més, vine a MÓN OBERT.

Merche Fenés - Kapalai

VIATGES MÓN OBERT SL és una empresa associada a UCAVE (Unió Catalana d’Agències de Viatge Emissores) amb Títol-Llicència GC 1332. Només les agències de viatge acreditades amb aquest títol et poden donar les màximes garanties.

Tens el Món Obert de bat a bat i, cuida’l!, és EL TEU MÓN
TU MUNDO

VIATGES MÓN OBERT (o VIAJES MUNDO ABIERTO, como prefieras) es una empresa formada por un pequeño grupo de profesionales dispuesto a conseguir que tu viaje soñado se haga realidad viajando de una forma diferente. Eva Salvany - Punta Camarones

Te ofrecemos nuestra experiencia en viajes alternativos de verdad y de calidad, viajes de aventura, toda clase de viajes a medida y aquellos viajes tan especiales, especiales porque eres tú quien los eliges.

Xavier Arche - Ari Atoll Disponemos de corresponsales propios en la mayor parte del mundo.

Para que no te sientas un número dentro de un paquete y puedas recibir un trato personalizado de verdad, no lo pienses más, ven a MÓN OBERT.

Ignasi d'Àngel - Hvannadalshnúkur

VIATGES MÓN OBERT SL es una empresa asociada a UCAVE (Unión Catalana de Agencias de Viaje Emisoras) con Título-Licencia GC 1332. Sólo las agencias de viaje acreditadas con este título te pueden dar las máximas garantías.

Tienes el Mundo Abierto de par en par y, ¡cuídalo!, es TU MUNDO


VIATGES MÓN OBERT, S.L.

Av. Mistral 39, entl. 1ª - 08015 Barcelona

Tel. 931 050 212 - info@viatgesmonobert.com

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 38302, foli 1, full 1B321045, inscripció 1

NIF B64110117 - GC 1332 - IATA
Viatges Món Obert